Just nu söker vi en Projektkoordinator till vårt team!

Är du vår nästa stjärna? 💫

Har du ett öga för detaljer? Är du en driven och självständig person som gillar att driva projekt/event i hamn? Älskar att jobba i en fartfylld miljö där ingen dag är den andra lik? Då kan det vara dig vi söker!

Mer om tjänsten:

Som projektkoordinator ansvarar du för all övergripande arbete med planering, genomförande till utvärdering och analys av våra projekt. Du kommer att ha tight kontakt med våra kunder, agera bollplank, ta in nya idéer, strukturera upp logistiken samt leverera och genomföra konstruktiva och kreativa lösningar till kunderna. Du kommer också aktivt jobba för att hitta olika leads från både nya och gamla kunder.

Din profil:

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter och som gillar att vara en teamplayer.

Det är meriterande om du har utbildning inom event/projektledning samt körkort.

Du ska vara serviceinriktad och engagerad.

Klara av att hantera flera arbetsuppgifter parallellt i en fartfylld och varierad vardag.

Du är prestigelös inför att arbeta med alla sorters uppgifter och du har förmågan att arbeta proaktivt samtidigt som du kan prioritera och arbeta effektivt.

Du är kreativ, initiativrik och har ett öga för detaljer.  

Du är lösningsorienterad och gillar att leverera en hög servicenivå i ett stundtals högt tempo.

Om oss:

Theo & jag är ett företag inom detaljhandeln och eventbranschen, där vi främst jobbar med dekor och organisk ballongdekor. Kreativitet, nytänkande och vackra detaljer är vår filosofi och något vi alltid strävar efter. Vi är ett tight team av kollegor i en avslappnad atmosfär där flexibilitet och eget ansvar är prio. Vi hjälper, uppmuntrar och stöttar varandra. Och inte att förglömma, vi har alltid väldigt roligt ihop! 🎈

Ansök genom att skicka ett personligt brev och CV till [email protected] ✉️