0

Ballongbukett - Cheers To The Good Times

310 kr


Fira din nyexaminerade student med vår fantastiska ballongbukett! Vår speciellt utvalda samling av ballonger i buketten 'Cheers to the good times' är den perfekta ingrediensen för att göra studentdagen minnesvärd och full av glädje! Skapa en färgsprakande fest och ge din student en hyllning de sent kommer att glömma!

Denna bukett består av 4 latexballonger, 2 midnight, 1 i chrome guld, 1 i pärlemo vit och 1 folieballong i Sverige flaggans färger prydd med en härlig skål till den nyblivna studenten.

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Folieballongen har en diameter på 56 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 5 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.