0

Köpvillkor

Theo & Jag, Grönbrinksgatan 12, 117 59 Stockholm. Organisationsnummer: 7708260323001.

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter när du registrerar dig.

Priser

Gällande priser är i svenska kronor (SEK). Varje vara anges med pris inklusive moms. Theo & jag förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. 

Frakt och leverans

Theo & jag använder sig av en fast fraktkostnad á 49:- inkl moms oavsett var i Sverige du än bor. För paket utanför Sverige tillkommer det en fraktkostnad, baserad på vikt och land.

För alla våra leveranser använder vi oss av Posten och DHL. Mindre paket levereras direkt hem till dig. Om paketet inte får plats i brevlådan lämnas det till ditt närmsta utlämningsställe, du kommer då få en avi från Posten eller DHL.

Leveranstiden är normalt ca 2-4 dagar från det att din beställning görs. Gäller ej om du beställer en personlig caketopper.

We ship worldwide. The shipping cost depends on country and weight. If you want to know the exact shipping cost, please contact us at [email protected]. The payment option is Paypal.

Betalning

Theo & jag använder sig av Klarna, Swish och Paypal. I kassan väljer du det betalningsalternativ som du föredrar. For international orders the payment option is Paypal. Gällande Klarna kan du välja att betala med:

Faktura

Betalning mot 14 dagars faktura. Om du väljer att betala mot faktura sker det en kreditupplysning på personnumret för att göra köpet så säkert som möjligt. Du kan välja om du vill få en elektronisk faktura eller om du vill få den hemskickad.

Delbetalning

Du har även möjlighet att delbetala köpet. Klarna erbjuder, efter godkänd kreditprövning, att teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren.

Kreditkort 

Du kan även välja att betala med kort såsom VISA och Master Card (Ingen avgift tillkommer)

Direktbetalning

Klarna erbjuder även direktbetalningar via Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank.

Alla återbetalningar sker genom Klarna med automatik.

Paypal

Med Paypal kan du betala genom kredit-och kontokort. Med din e-mailadress och ditt Paypal lösenord loggar du och  betalar smidigt utan att lägga in dina kredit-och kontokortsnummer. Paypal fungerar med betalningar över hela världen. 

Ångerrätt och reklamationer

Ångerrätt

Som konsument har du, i enlighet med e-handelslagen, rätt till ångerrätt under 14 dagar.

Produkten skall returneras i oanvänt skick och i obruten originalförpackning. Det är kundens ansvar att se till att produkten kommer fram i gott skick, fraktskadade produkter godkännes inte och kommer ej att återbetalas. 

Vid retur är det mycket viktigt att meddela Theo & jag innan försändelsen skickas tillbaka till oss. Maila oss på [email protected].

Returer sker på kundens egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Inga varor returneras genom postförskott. Fraktavgift till kund återbetalas ej vid ångerrätt.

Reklamationer

Om du skulle få en vara som är defekt eller felaktig, reklamera felet eller skadan direkt. Kontakta oss på [email protected].

För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Innan du returnerar varan måste du först kontakta oss.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Personuppgifter och dataskyddslagen

Vid beställning/registrering godkänner du att Theo & jag lagrar och använder dina uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Detta innebär att information om dig lämnas vidare till vår fakturapartner Klarna/Paypal samt aktuell logistikpartner. Uppgifterna lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte, såvida du inte skriftligen motsatt dig det. Vill du inte ha information från oss kan du enkelt via en länk i våra utskick avbeställa.

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet. Enligt dataskyddslagen har du rätt att få den information vi har om dig. Du kan alltid begära borrtagning av dina uppgifter såväl som rättelse av felaktiga uppgifter. Om du vill veta vad som finns lagrat eller ändra kontakta oss via mail; [email protected]

Ingen obehörig har tillgång till vårt register och personuppgifter och/eller e-postadresser lämnas inte ut till andra företag. Vi säljer eller överlåter ej dina personuppgifter.

Vill du läsa mer om hur Klarna hanterar dina personuppgifter kan du läsa mer om det här:

https://www.klarna.com/se/dataskydd/

Force Majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför Theo & jags kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Theo & jag befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.