0

Om oss

Välkommen till shoppen! 

Hos oss på Theo & jag finner du trendriktiga och finfina kalasdekorationer för alla tillfällen! Vi inspireras av design, färg och form men också av magiska enhörningar och regnbågar. Och ja, ballonger är vår passion!

Vi har det mesta till bröllopet, födelsedagskalaset, maskeradfesten, tebjudningen eller när du vill kalasa till det helt enkelt. Vi är stolta över våra unika produkter som vi har plockat ihop med stor omsorg, där design och kvalité står i fokus. Du finner allt från vackra bröllopsdekorationer, underbara vimplar, personliga caketoppers, till färgglada ballonger och lyxiga presentpapper från kända illustratörer. Och så har vi allt du behöver till den perfekta dukningen så klart.

Ta en rundtur! Vi hoppas att du blir lika glad och inspirerad av alla finheter som vi!

Söker du efter en ballonginstallation då har du kommit helt rätt! Vi skapar den mest magiska ballongdekoren till bröllop, fest och events. Med vår fingertoppskänsla och vårt öga för design kan vi skapa något unikt just för dig. Under Ballonginstallation och Event hittar du mer information.

Kontakta gärna oss om du undrar över något, eller om du bara vill säga hej eller ge oss ris eller ros. Förutom att vi är på webben så kan du komma in och inspireras i vår Stockholms butik.