0

BallongpostVad är Ballongpost?:

Ballongpost innebär att vi skickar heliumfyllda folieballonger till hela Sverige! Du kan välja bland ett stort utbud av våra favoritballonger! Vi har allt från personliga ballonger, stjärnor, hjärtan till läckra figurer och runda. Under kategorin "Ballongpost" hittar du alla ballongerna som vi levererar till hela landet.

Hur fungerar Ballongpost?:

Ballongen skickas med DHL och levereras till mottagarens närmsta DHL Servicepoint. Just nu har vi inte möjlighet att erbjuda hemleveranser i hela Sverige men vi jobbar för fullt på det.

Du kan välja att skicka ballongen till dig själv eller till någon du tycker om. På varje produkt har du möjlighet att välja om det ska skickas till dig själv eller till någon annan mottagare. Du skriver även vilket datum du vill att ballongen ska vara framme. Mottagaren kommer att få en avisering via sms när leveransen är framme och redo att hämtas.

Frakten är inkluderad i produktpriset. Välj därför "Ballongpost" som fraktsätt i kassan.

Tänk på att varje ballong är skräddarsydd just för dig! Detta innebär att tillverkningstiden är ca. 3 dagar och det finns ej någon returrätt på dessa ballonger. Är du inte ute i god tid och behöver ha ballongen snabbare, maila oss så försöker vi lösa det i mån av tid. Tänk på att inte använda mottagare som inte kan uppvisa giltig legitimation.