0

Ballongbukett - School's Out Personlig

450 kr


Ge din nyexaminerade student en hyllning som kommer att lysa upp deras dag med vår ballongbukett 'School's out'. Varje ballong i vår bukett är noga utvald för att skapa en känsla av fest och lycka och för att fira till det lite extra, lägg till en personlig text med studentens namn!

Denna bukett består av 4 latexballonger, 2 chrome rosé, 2 i vit sand och 1 folieballong prydd med en stilfull studentmössa som har en personlig text på sig.

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Folieballongen har en diameter på 56 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 5 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.