0

Ballongbukett - School's Out With A Bang

400 kr


Ge din nyexaminerade student en ordentlig hyllning med vår ballongbukett 'School's out with a bang'. Varje ballong i vår bukett är noga utvald för att fira den blivande studenten med glitter och framgång!

Denna bukett består av 3 latexballonger, 2 chrome rosé, 1 i vit sand, tillsammans med 1 konfettiballong roséguld och 1 folieballong prydd med en stilfull studentmössa!

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Konfettiballongen har en diameter på 30 cm. Folieballongen har en diameter på 56 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 5 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.