0

Ballongbukett - School's Out With A Bang Personlig

455 kr


Ge din nyexaminerade student en ordentlig hyllning med vår ballongbukett 'School's out with a bang'. Varje ballong i vår bukett är noga utvald för att fira den blivande studenten med glitter och framgång, och med denna bukett kan man även skriva dit just din students namn, eller varför inte något härligt smeknamn?

Denna bukett består av 3 latexballonger, 2 chrome rosé, 1 vit sand, tillsammans med 1 konfettiballong roséguld och 1 folieballong prydd med en stilfull studentmössa med personlig text på!

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Konfettiballongen har en diameter på 30 cm. Folieballongen har en diameter på 56 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 5 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.