0

Ballongbukett - Shooting Star Personlig

370 kr


Ge din nyexaminerade student en strålande hyllning med vår personliga ballongbukett 'Shooting Star' i blått och guld! Varje ballong i vår bukett är noggrant utvald för ge din student ett ordentligt firande tillsammans med sitt namn i vacker text på ballongen för alla att se!

Denna bukett består av 3 latexballonger, 2 chrome vit guld, 1 midnight, tillsammans med 1 ballong strimlad konfetti guld, och 1 folieballong stjärna guld med personlig text på.

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Konfettiballongen har en diameter på 30 cm och stjärnan på 51 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 5 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.