0

Ballongbukett - Sjung Om Studentens Lyckliga Dag Personlig

440 kr


Fira din student på bästa sätt med våra fina ballonger! Vår handplockade ballongbukett "Sjung om studentens lyckliga dag" är det ultimata sättet att hylla den nyutexaminerade studenten men med en extra touch som visar att ni sjunger om er student.

Denna bukett består av 4 latexballonger, 2 chrome blå, 2 i chrome guld och 1 folieballong prydd med en stilfull studentmössa med personlig text på.

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Folieballongen har en diameter på 56 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 5 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.