0

Ballongbukett - Starlight Celebration

550 kr


Ge din nyexaminerade student ett stjärnspäckat hurra med vår ballongbukett 'Starlight Celebration'. Varje ballong i vår bukett är som en gnistrande stjärna på himlen, noggrant utvald för att lysa upp studentens dag!

Denna bukett består av 4 latexballonger, 2 chrome guld, 2 midnight, tillsammans med 1 ballong strimlad konfetti guld, 1 folieballong prydd med en stilfull studentmössa och 1 folieballong stjärna guld.

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Konfettiballongen har en diameter på 30 cm. Student folieballongen har en diameter på 56 cm och stjärnan på 51 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 7 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.