0

Ballongpost - Hjärta Guld

259 kr


Överraska någon med en festlig heliumballong! Passar till kalas, bröllop, babyshower och mycket mer. Eller varför inte bara liva upp vilken vardag som helst. Väl en enkel eller kombinera med fler fina heliumballonger för att få till en fin bukett. 

Heliumfylld folieballong formad som ett hjärta i guld. Ballongvikt ingår. 

Välj mellan två storlekar, en mindre ballong som har 46 cm i diameter eller en mellanstor ballong som har en diameter på 56 cm. Folieballongen håller i ca. 4-5 dagar med helium. 

OBS! Tillverkningstid är ca. 3 dagar. Finns ej returrätt på dessa ballonger då det är en skräddarsydd produkt. Frakten är inkluderad i priset.

Leveransalternativ:

Skicka ballongen till din favoritperson eller till dig själv; Är det en present? Skriv i textfältet ovan mottagarens namn, adress, telefonnummer samt vilket datum ballongen ska vara framme.  Skickar du ballongen till dig själv, skriv endast vilket datum ballongen ska vara framme i meddelandefältet vid kassan.

Välj fraktsätt, "Ballongpost". 

Vad är Ballongpost:

Ballongpost innebär att vi skickar ballongen i en stor låda och levereras till din eller den valda mottagarens närmsta DHL Servicepoint. Vill du veta mer om hur Ballongposten fungerar klicka här!