0

Ballongpost - Personlig Hjärtballong

299 krÖverraska din älskling på Alla hjärtans dag eller vilken annan dag som helst med denna underbara ballong som du kan göra till din egen. 

Folieballong med helium i form av ett hjärta med valfri text som du kan skicka till någon du tycker om. Välj ballong och textfärg i rullisten. Glöm inte att fylla i din personliga hälsning. Max 4 ord. Vill du skicka ballongen som present skriv mottagarens information i textfältet. 

Ballongen har en diameter på 46 cm och håller i ca. 4-5 dagar med helium. Vill du också skicka med en personlig hälsning? Välj ett kort du gillar här och skriv ditt meddelande i textfältet vid kassan så ordnar vi resten!

Tillverkningstid är ca. 3 dagar. Ballongen kommer att blåsas upp samma dag som den skickas. Frakten är inkluderad i priset. 

Leveransalternativ:

Skicka ballongen till din favoritperson eller till dig själv; Är det en present? Skriv i textfältet ovan mottagarens namn, adress och telefonnummer. 

Välj fraktsätt, "Ballongpost" i kassan. 

Vad är Ballongpost:

Ballongpost innebär att vi skickar ballongen i en stor låda och levereras till din eller den valda mottagarens närmsta DHL Servicepoint. Vill du veta mer om hur Ballongposten fungerar klicka här! Obs; vi tar inte ansvar för DHL:s leveransförseningar. Finns ej returrätt på dessa ballonger då det är en skräddarsydd produkt.