0

Ballongpost - Personlig Rund

299 krÖverraska din vän på födelsedagen och skicka denna finfina personliga ballong.

Rund folieballong med helium med valfri text som du kan skicka till någon du tycker om. Välj ballong och textfärg i rullisten. Glöm inte att fylla i din personliga hälsning. Max 4 ord. Vill du skicka ballongen som present skriv mottagarens information i textfältet. 

Ballongen har en diameter på 45 cm och håller i ca. 4-5 dagar med helium. Vill du skicka med en personlig hälsning? Välj ett kort du gillar här och skriv ditt meddelande i textfältet vid kassan så ordnar vi resten!

Tillverkningstid är ca. 3 dagar. Ballongen kommer att blåsas upp samma dag som den skickas. Frakten är inkluderad i priset.

Leveransalternativ:

Skicka ballongen till din favoritperson eller till dig själv; Är det en present? Skriv i textfältet ovan mottagarens namn, adress, telefonnummer samt vilket datum ballongen ska vara framme.  Skickar du ballongen till dig själv, skriv endast vilket datum ballongen ska vara framme i meddelandefältet vid kassan.

Välj fraktsätt, "Ballongpost". 

Vad är Ballongpost:

Ballongpost innebär att vi skickar ballongen i en stor låda och levereras till din eller den valda mottagarens närmsta DHL Servicepoint. Vill du veta mer om hur Ballongposten fungerar klicka här! Obs; vi tar inte ansvar för DHL:s leveransförseningar. Finns ej returrätt på dessa ballonger då det är en skräddarsydd produkt.