0
Boho, bröllop och ballonger!

Boho, bröllop och ballonger!

Tänk att det mörka och gråa snart är ett minne blott och att det ljusa och varma är på ingång, ÄNTLIGEN!

Är det bara vi som känner så eller går inte tiden så sjukt fort just nu?! Det känns som att det var igår vi var hos Larssons Lada för en stylad photo shoot med Boho feeling med underbara bröllopsleverantörer. (http://www.larssonslada.se/)

Vi riggade upp en vigselplats, en middagsdukning för både ett större och ett mindre sällskap samt ett vackert tält för både brudpar och gäster. 

Att ha ett bröllop ute i naturen under sommaren är ju fantastiskt men ibland kan det vara svårt att veta hur man ska gå tillväga för att få den där mysiga känslan. Här visar vi några olika alternativ.

Vi använde oss av Rental Stories stolar, bord, porslin samt andra mindre detaljer till dukningen. De har allt ni kan tänka er när det kommer till bröllopsdekor. Man kan få en helhetslösning eller om budgeten inte riktigt räcker till hela vägen så kan man välja att hyra vissa saker eller kanske få hjälp med endast dekoren. (http://rentalstories.se/

I det stora tältet dekorerade vi med stor ballonginstallation med sobra färger såsom beige, creme, vitt och guld så att det skulle passa omgivningen och Boho-känslan vi ville få fram. Lite guld skadar inte när man vill ge bröllopet en lyxig touche.

Vi dukade även upp till ett mindre sällskap och här var färgerna lite mörkare. Dukningen och dekoren skulle kännas mer murrig, djup och elegant. De svarta ballongerna var pricken över i.et! Att hänga ballongerna över bordet ramar in er samt gästerna.  

Dessa vackra tält kommer från bästa Nordic Stretch tents. Det är tält som är väldigt flexibla och kan sättas upp praktiskt taget var som helst. Och inte att förglömma hur snygga de är. https://www.nordicstretchtents.com/

Sist men inte minst, måste vi ju berätta om vem som har tagit alla dessa fantastiska bilder. Och det är ju så klart bästa fotografen Malin Lindner. Kika in på hennes sida om ni vill se fler vackra bilder. (http://malinlindner.com/)


Tillbaka till blogg