0
Boo! Dags för Halloween!

Boo! Dags för Halloween!

Som lovat, här kommer bilder från vår stylade Halloween fotografering som vi gjorde för en några veckor sedan! Vi ville få fram den murriga läskiga halloween känslan men ändå gå ifrån de klassiska färgerna som alltid syns på Halloween. 

Ballonger är alltid en stämningshöjare så vi skapade en ballonginstallation med en mix av svarta, gråa, blush och chrome mauve ballonger. Kronan på verket blev vår folieballong "Fladdermus" som vi hängde på sniskan. Blev ju himlans snyggt tycker vi!


Vi tyckte att vår Doomsday kollektion skulle passa perfekt för temat så vi gick all in med det. Ser ni de svarta läskiga "masken" på tallrikarna? Det är färgad spaghetti, äckligt gott! 

Det som alltid måste finnas på Halloween är ju godis eller hur? Så varför inte skapa en godisbuffé med hjälp av en skelettkompis! En hit på Halloweenbordet om ni frågar oss. Icke at förglömma är alla de läskiga accessoarerna som alla barn älskar, spindlar, spindelnät, skelett och döskallar. Det kan det aldrig bli för mycket av. För att bryta av den gråa tråkiga färgen på alla dessa detaljer färgade vi vissa av dem med rosa sprayfärg.

Vår skelettkompis Frida, blev väldigt glad över att få vara med och fira årets kusligaste dag! Vad tycker ni om ballongkronan?

Tillbaka till blogg