0

Ballongbukett - Examenextravaganza

580 kr


Ge din nyexaminerade student en ordentligt skål med vår ballongbukett 'Examenextravaganza'. Varje ballong i vår bukett är noggrant utvald för att skåla in studentens dag med den lilla extra poppet!

Denna bukett består av 4 latexballonger, 2 chrome vit guld, 2 midnight, tillsammans med 1 ballong med strimlad konfetti guld, 1 folieballong champagneflaska och 1 folieballong stjärna guld.

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Konfettiballongen har en diameter på 30 cm. Champangeflaskan har en diameter på 91 cm och stjärnan på 51 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 7 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte.

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.