0

Ballongbukett - Rosé Starlight Personlig

370 kr


Ge din nyexaminerade stjärnstudent en vacker hyllning med vår personliga ballongbukett 'Rosé Starlight'. Varje ballong i vår bukett är noga utvald för att skapa en känsla av fest och lycka. Låt oss tillsammans skapa ett stjärnspäckat hurra som kommer att bli ett minne för livet.

Denna bukett består av 3 latexballonger, 2 chrome vit guld, 1 chrome rosé, tillsammans med 1 konfettiballong roséguld, och 1 folieballong stjärna korall med personlig text på.

Latexballongerna är tillverkade av 100% naturgummilatex och har en diameter på 28 cm. Konfettiballongen har en diameter på 30 cm och stjärnan på 51 cm.

Ballongbuketten innehåller totalt 5 ballonger. Tyngd och snöre ingår när du väljer det heliumfyllda alternativet, annars ingår det inte. 

Leveransalternativ

Ballongerna med helium hämtas upp i butiken vid Liljeholmskajen. I kalendern väljer du när du vill hämta dina ballonger. Vill du ha ballongerna levererade till din dörr välj Hemleverans i kassan. Önskar du att ballongerna är en present och vill ha det levererat till någon annan än dig själv så går det bra att skriva det som meddelande i kassan.

OBS! Tillverkningstid är ca. 2 dagar. Ingen returrätt på heliumfyllda ballonger.